НОВИНИ ПЛЮС

19.04.2008

Із 16 травня будемо в СОТ

Україна стане членом Світової організації торгівлі 16 травня. Позавчора ввечері там отримали офіційне повідомлення про ратифікацію Верховною Радою протоколу про вступ до СОТ. Як повідомляє Радіо «Свобода», Україна набуде членства в торговельній організації через 30 днів, рахуючи від 16 квітня — дня, коли Президент підписав ухвалене парламентом рішення.

Партактив

Політрада Партії регіонів підтримала ініціативу членів партії «Трудова Україна» влитися в ПР. З’їздові «регіоналів», який відбудеться завтра, рекомендовано прийняти відповідне рішення.

На засіданні політради до складу ПР окремо був прийнятий народний депутат Валерій Коновалюк, який досі очолював «ТУ». Партійний квиток йому вручив Віктор Янукович. До 2005 року Коновалюк уже був членом Партії регіонів, але невдовзі вийшов із її лав, аби взяти участь у розкрутці «Трудової України», покинутої Сергієм Тигіпком.

Відділ кадрів

Кабінет Міністрів призначив заступником голови Державного комітету лісового господарства Віктора Червоного. Він уже очолював цю структуру від 2005 до 2006 року. Як стверджують джерела «УМ», ініціатива призначити Червоного надійшла від міністра Кабінету Міністрів Петра Крупка, хоча про це нічого не знав міністр із питань охорони навколишнього середовища Георгій Філіпчук. «Зелений» міністр обурився вчинком колег, зокрема висловив претензії до фахового рівня Червоного, але уряд таки прийняв кадрове рішення.