Келих «Оболоні» – за чию перемогу?

Келих «Оболоні» – за чию перемогу?

«Єдиних» кандидатів від демократичної коаліції на дострокових виборах міського голови Києва стає дедалі більше. До партій, які висувають своїх представників у мери, додається й Українська народна. Днями її лідер Юрій Костенко заявив на прес–конференції в Полтаві, що чолівка УНП вже визначилася й рекомендує коаліції підтримати кандидатуру Олександра Слободяна як «найбільш перспективну». Щоправда, на запитання власкора «УМ», чи знає про цю рекомендацію сам керівник заводу «Оболонь» (оскільки заяв Слободяна про бажання змінювати свій статус виборці досі не чули), Костенко відповів запитанням: «А ви чули, щоб про свої наміри стати мером говорив Турчинов?»

Центр не з «Центром»

Центр не з «Центром»

Голова свіжоспеченої партії «Єдиний центр» Ігор Кріль заперечує, ніби Віктор Ющенко направляє діяльність «ЄЦ». «Ані Президент, ані його найближче оточення не мають відношення до діяльності «Єдиного центру». Ті сім осіб, які увійшли в президію партії і були ініціаторами створення», — сказав Кріль у інтерв’ю журналу «Фокус». Пан Ігор запевнив, що «ЄЦ» «буде точкою опори Президента», але уточнив: «Хоча поки що ми не плануємо стати партією Президента – у тому сенсі, що Президент буде членом партії».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

А «мисливці» хто?

А «мисливці» хто?

Привид «медведчукізму» й надалі бродитиме Кабміном. Недвозначний натяк Президента на те, що деякі кадрові ініціативи уряду не відповідають духові угоди про створення Демократичної коаліції, Прем’єр–міністр Юлія Тимошенко парирувала у стилі «не вчіть мене жити».

Всі статті рубрики