Спокуси для обраних

Спокуси для обраних

До суду направлено справу щодо заступника Ро­менського міського голови з питань промисловості, транспорту і зв’язку пана К. Слідчий відділ прокуратури області під час досудового слідства встановив два факти отримання ним хабарів. За подібною посадовою спокусою зазвичай приховується зловживання службовим становищем. Отже, спокуса перша. Мав бути знятий із посади директор КП «Ромнитранссервіс». У грудні минулого року просто в коридорі міськради він передав заступнику голови К. тисячу двісті гривень, аби залишитися у своєму кріслі. Ніби й не така велика сума, але ж недарма кажуть, що апетит приходить під час їди.

Поліська «контра»

Поліська «контра»

Житомирські убозівці викрили потужний контрабандний канал завезення до України престижних іномарок, у тому числі викрадених за кордоном, та «тіньову» схему їхньої легалізації за фіктивними нотаріальними дорученнями, повідомили «УМ» у прес–службі ГУБОЗ МВС. Слідче управлінням обласної міліції вже відкрили кримінальну справу за ст. 358 КК (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів ), у якій поки що фігурують лише п’ятеро житомирян, які разом із корумпованими митниками й розробили контрабандну схему.

Піар для педофіла

Піар для педофіла

Випадок у селі Перепис Городянсько­го району шокує: 68–річний пенсіонер жорстоко зґвалтував 8–річну доньку своїх сусідів. Під час попереднього слідства встановлено, що пенсіонер неодноразово ґвалтував дівчинку, повідомляє Центр громадських зв’язків обласної міліції.

Всі статті рубрики