ОМОН почистив Чисті пруди

ОМОН почистив Чисті пруди

Перший день після свого виборчого тріумфу Дмитро Медведєв почав брутально — 3 березня надвечір у Москві, в районі Чистих прудів, ОМОН розігнав опозиційний «Марш незгодних» — багатьох людей було побито, двадцятьох заарештовано. До вчорашнього ранку всіх їх випустили, окрім одного — активіста Комітету антивоєнних дій Михайла Крігера, котрому інкримінують спротив міліції, повідомило радіо «Ехо Москви».

Революція на експорт

Революція на експорт

Еквадор та Венесуела розірвали дипломатичні відносини з Колумбією і вислали всіх колумбійських дипломатів. Ці дві країни концентрують на кордонах із Колумбією великі військові контингенти, які готові до інтервенції. Формальним приводом для конфлікту стало те, що колумбійські військові підрозділи минулої суботи заглибилися на півтора кілометра на територію Еквадору і ліквідували загін партизан Революцій­них зброй­них сил Колумбії (ФАРК) включно з другою особою в ієрархії цієї антиурядової організації Раулем Раєсом. У вбитих партиза­нів було знайдено таємні документи, які однозначно свід­чать про фінансування ФАРКу урядами Еквадора та Ве­несуели.

Вірменин на вірменина

Вірменин на вірменина

Після запровадження надзвичайного стану в Єревані ситуація перебуває під повним контролем влади. Але це спокій стиснутої силою пружини. І влада, замість сісти за стіл переговорів, намагається стиснути пружину ще сильніше.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики