Капітан залишає корабель

Капітан залишає корабель

У понеділок капітан київського «Динамо» Сергій Ребров офіційно заявив, що з 8 червня цього року він стане гравцем клубу російської прем’єр–ліги — казанського «Рубіну». Чутки про можливий перехід Ребрухи ходили вже два тижні, але до підписання дворічного контракту 33–річний футболіст уперто стверджував, що він має угоду з «Динамо», чинну до літа 2008 року, й ні про що інше не думає, а в інтернеті, мовляв, написати можуть і не таке.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Із державними відзнаками — за новими спортивними

Із державними відзнаками — за новими спортивними

Сьогодні в Ханти–Мансійську офіційно відкривається восьмий етап Кубка світу. На відміну від попереднього етапу, що відбувся в Кореї, на північ Тюменської області Росії наша збірна відправилася в бойовому складі. Щоправда, претендувати на високі місця українські біатлоністи навряд чи зможуть через об’єктивні причини.
Як розповів на прес–конференції президент Федерації біатлону країни Володимир Бринзак, нині проводити повноцінну підготовку на снігу на батьківщині українцям ніде. Тому наші «стріляючі лижники» лише займаються стрільбою й бігають кроси у своїх містах. Зокрема, Оксана Хвостенко — в Чернігові, сестри Валентина й Вікторія Семеренко — в Краснопіллі на Сумщині. Самі дівчата підтвердили це на зустрічі з журналістами після успішних виступів на чемпіонатах світу у Швеції та Європи — в Чехії.

Всі статті рубрики