Далі йде лише Тимоха

Далі йде лише Тимоха

У 1/8 фіналу обох єврокубкових турнірів пострадянський футбол представлятиме лише один клуб — петербурзький «Зеніт» у Кубку УЄФА. Позавчора ввечері у Вільяреалі чемпіон Росії хоч і поступився за рахунком, але пройшов далі завдяки виїзному голу Павла Погребняка (нагадаємо, цей форвард забив єдиний м’яч пітерців і в Північній Пальмірі). Росіяни вважають, що арбітр Стефан Месснер їх відверто «вбивав», адже, показавши по два «гірчичники», вилучив із поля Романа Широкова й Радека Ширла, також на жовтих картках висіли ще четверо гравців «Зеніта», тоді як у складі іспанського клубу не було жодного попередженого. І це ще не все: коли господарі зрівнювали рахунок, один із форвардів «Вільяреала» перебував у положенні «поза грою». Суддя потрактував цей офсайд як «пасивний», а тренера гостей Діка Адвоката, котрий просто шаленів із цього приводу, вилучив із лави запасних. «Зеніт» після цього пропустив ще один м’яч, але це було несмертельно. Український капітан Анатолій Тимощук відіграв за «білосиніх» усі 95 хвилин, виконуючи в другому таймі місію захисника.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

На правах фаворита

На правах фаворита

107,8 кг проти 99,3 кг – саме такі результати зважування Володимира Кличка і Султана Ібрагімова, зафіксовані позавчора пізно ввечері. Перевага українського боксера відчутна і в зрості — 2 м проти 1,88 м. Утім, це не заважає тренерам аварця бути впевненими в перемозі свого підопічного. Хоча, скажімо, впливова букмекерська контора «Вільям Хілл» вважає беззаперечним фаворитом Кличка: коефіцієнт на його виграш — 1,11:1, на Ібрагімова — 6:1, ймовірність нічиєї – 26:1.

Підперезалися по-різному

Підперезалися по-різному

Головною подією боксерського вечора, який відбувся позавчора у столичному Палаці спорту, був поєдинок за титул інтерконтинентального чемпіона за версією WBA у вазі 79,3 кг В’ячеслав Узелков — Хуліо Домінгес.

Всі статті рубрики