Бхуто загинула, та її партія живе

Бхуто загинула, та її партія живе

Триває підрахунок голосів після понеділкових парламентських виборів у Пакистані, але перемогу вже святкують як опозиціонери, так і прибічники чинного президента Первеза Мушаррафа. Як повідомляє з Ісламабада кореспондент Бі–Бі–Сі, більше приводів для радості все ж у представників опозиції. Пакистанський телеканал Geo TV повідомив учора, що після підрахунку більшої частини голосів дві провідні опозиційні партії країни набирають більшість у нижній палаті парламенту: 139 місць із 272.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Бородань пішов гідно

Бородань пішов гідно

Фідель Кастро відмовився від посади глави Держради Куби (пост, відповідний президентському). Таке повідомлення з’явилося вчора вранці на інтернет–сайті провідної кубинської газети «Гранма». «Я не буду балотуватися і не прийму чергову каденцію глави Держради та головнокомандувача збройних сил», — ідеться у заяві Фіделя Кастро, який незмінно правив Кубою з 1959 року.

Косово ділить ЄС і світ

Косово ділить ЄС і світ

Парламент Сербії на позавчорашньому вечірньому засіданні голосами 225 депутатів (із 234 присутніх) анулював як незаконну декларацію про проголошення незалежності провінції Косово. Але того ж дня самопроголошену країну визнали «дві найбільші світові демократії»: Афганістан та Сполучені Штати. Слідом за ними пішли й інші друзі албанців Косова: Албанія, Туреччина, Велика Британія, Франція, Німеччина та Італія.

Всі статті рубрики