«Термінатор» і його команда

«Термінатор» і його команда

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко здійснив кадрові ротації керівного складу на Богомольця, 10. Ще тиждень тому, після його другого пришестя на цю посаду, він заявляв, що працюватиме «лише зі своєю командою професіоналів», тоді як перший заступник міністра Михайло Корнієнко погоджувався, що зі «старої команди» заступників Цушка залишиться лише Ігор Білозуб. І дійсно, інші керманичі МВС, разом з одіозними «попковими–плехановими», написали рапорти про відпустку із наступною відставкою. Юрій Луценко каже, що про кадрові чистки не йдеться — на посадах поновлено тих, хто працював з ним у 2005 році.

Помста рудої

Помста рудої

Жителю села Слобода–Шаргородська не потрібно було йти до лісу, аби вполювати пишнохвосту мешканку — лисиця сама серед білого дня забігла на обійстя. Без довгих роздумів господар спробував її зловити голіруч, загнавши в глухий кут подвір’я, і перемога таки виявилась на його боці: він задушив хижачку і кинув у порожню клітку кролятника. От тільки лисиця захищалась до останнього і добряче покусала мисливця — особливо постраждало зап’ястя лівої руки, куди вона глибоко увігнала зуби.

Думали, під землею ніхто не побачить

Думали, під землею ніхто не побачить

На шахті імені Засядька, де після трьох вибухів припинено видобуток, у середу знову копали вугілля. Така інформація стала відома територіальному управлінню Держпромгірнагляду України в Донецькій області. Цю інформацію підтверджують і статистичні дані про кількість видобутого вугілля, які щодня надходять у Міністерство вугільної промисловості. За даними прес–служби Держгірпромнагляду, в середу на Засядька видали на–гора 750 тонн вугілля.

Полтава без Наталки

Полтава без Наталки

Днями з постамента пам’ятника Івану Котляревському, розташованого в самісінькій «пуповині» Полтави, зник один із трьох бронзових горельєфів, на якому були зображені головні герої «Наталки Полтавки». Патріотична громадськість обласного центру приголомшена такою зухвалістю зловмисників. Адже цього разу «дістали» саме той пам’ятник, який усі свідомі українці по праву вважають справжньою візитівкою Полтави на противагу позолоченому «орлу», що, за імперською шкалою цінностей, мав символізувати особливий статус «города слави русского оружія».

Цариця Катерина окуповує Україну

Цариця Катерина окуповує Україну

Справжню «галерею гранітних фігур» планує відкрити у своєму місті голова Севастопольської міськради Валерій Саратов. Як повідомляє «УНІАН», незабаром у центрі Севастополя з’явиться другий в Україні пам’ятник російській цариці Катерині ІІ. «Обґрунтування» знайоме ще з одеських пам’ятникових баталій: Катерина ІІ — засновниця Севастополя, відтак пам’ятник не має викликати жодних запитань, вважає пан Саратов. «До цієї події мають усі добре ставитися, тому що це людина, яка заснувала Севастополь», — заявив він.

На службі — служба «112»

На службі — служба «112»

Єдина служба порятунку, обіцяють чиновники, запрацює у столиці приблизно з березня наступного року. Відтак громадянам не потрібно буде більше телефонувати окремо в міліцію чи пожежникам. Набравши зі стаціонарного чи стільникового телефонного апарата комбінацію цифр — 112, достатньо буде лише розповісти, що трапилося, а оператор на тому кінці дроту сам зорієнтується, якого характеру вам потрібна допомога.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики