«Нехай повертається до своїх «пацанів» у Донецьк»

«Нехай повертається до своїх «пацанів» у Донецьк»

Більше того, меджлісівські активісти наполягають на притягненні начальника кримської міліції Анатолія Могильова, а також усіх інших посадовців, причетних до масового побиття кримських татар на плато Ай–Петрі, до кримінальної відповідальності. Інша вимога — «у зв’язку з дискримінацією кримських татар, що посилюється», — негайно звільнити затриманих міліцією учасників інциденту.

«Беркут» стріляв у татар?

«Беркут» стріляв у татар?

За словами протестуючих татар, їх на Ай–Петрі бійці кримського «Беркута» не лише побили, а й поранили з вогнепальної зброї одного з їхніх товаришів. Начальник міліції АРК Анатолій Могильов одразу поспішив запевнити, що куля, яку медики дістали з рани, не належить до міліцейської зброї. Мовляв, нехай татари шукають серед своїх винуватця пострілу з мисливської рушниці. Версію кримського генерала вчора спішно підтвердили в МВС. За словами начальника Департаменту зв’язків із громадськістю МВС Костянтина Стогнія, міліція встановлює особу, яка зробила постріл з мисливської зброї й поранила в живіт чоловіка. Більше того: заступник міністра МВС Василь Фатхудінов учора заявив, що не бачить «підстав для проведення службового розслідування». Втім їх бачить прокуратура...

«Знання» торгуватиме знаннями

«Знання» торгуватиме знаннями

«УМ» уже згадувала перипетії довкола останньої книгарні на Хрещатику — магазину «Знання». Вчора Київська міськрада наклала мораторій на приватизацію приміщення книгарні. Крім того, вона вирішила надати право трудовому колективу визначити оптимальну для нього орендну ставку, яку депутати зобов’язалися затвердити на одній із наступних сесій.

Україна — країна мільярдерів

Україна — країна мільярдерів

Нещодавно економічний журнал «Форбс» оприлюднив список із п’ятнадцяти найбагатших людей Східної Європи. Під «Східною Європою» малися на увазі всі країни колишнього соцтабору, включно з Польщею, Чехією, Румунією та Балканськими країнами. Як виявилося, половина «східноєвропейських тигрів» — сім мільярдерів — походять саме з нашої країни. Ще п’ятеро з цього списку — поляки.

«Вогнем» і ножем

«Вогнем» і ножем

Кривава драма сталася в одній зі звичайних квартир, де приміщення винаймало товариство з обмеженою відповідальністю, що займалося торгівлею нерухомістю та землею. Тіла загиблих знайшов син убитого директора фірми разом із бійцями МНС, яких той викликав, не змігши самотужки відчинити двері.

Тата — у «декретну відпустку»!

Тата — у «декретну відпустку»!

Перший місяць після народження дитини найважчий. Клопоти про немовля забирають увесь час матері. Такий стан справ здається несправедливим народному депутату від БЮТ Валерію Писаренку, тож у перші дні роботи нової Верховної Ради він запропонує законопроект, згідно з яким кожен батько новонародженої дитини матиме право на 30–денну відпустку зі збереженням заробітної плати.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики