Смерть бригадирів

Смерть бригадирів

У ніч на 31 жовтня рятувальні роботи на шахті ім. 50–річчя СРСР відкритого акціонерного товариства «Краснодонвугілля» офіційно завершилися. Про це повідомила прес–служба Територіального управління Держгірпромнагляду в Луганській області. О першій ночі надійшла інформація про те, що місце аварії підготовлене для спуску сюди експертної комісії, до складу якої увійшли фахівці трьох профільних вугільних НДІ. Експерти мають дати офіційний висновок про причини та обставини загибелі чотирьох людей.

Не чекати чудес від природи,

Не чекати чудес від природи,

Услід за фортецями, замками, палацами й церквами проект «7 чудес» узявся за рідну природу, як і обіцяв раніше Микола Томенко. Нагадаємо, 21 серпня цього року в стінах Софії Київської оголосили список семи «чудес» історико–архітектурної спадщини. Після цього потік туристів до них збільшився в середньому на чверть. Тепер оргкомітет акції береться «знайти» ще сім чудес серед гір, печер, річок, озер, лісів та інших нерукотворних скарбів українського ландшафту.

«Неначе люди подуріли»

«Неначе люди подуріли»

Літня жінка випасала в Куп’янську на пустирі кіз і раптом помітила невеликий горбик, з якого виднілися дитячі п’ятки. Спочатку вона подумала, що то покинута лялька, але придивившись, ледве не знепритомніла — під невисоким земельним насипом лежало тільце новонародженої дитини. Правоохоронці, до яких бабуся прийшла з трагічною звісткою, одразу вирушили на місце НП, аби переконатися, що тій нічого не привиділось. Страшна оповідка була правдою.

Щоб водії низько

Щоб водії низько

Черкаські даішники виготовили 10 макетів патрульних автомобілів, які вже в листопаді «нестимуть службу» на узбіччях доріг державного значення, що проходять територією області.

Теремки дожилися до метро

Теремки дожилися до метро

Нові станції «Деміївська», «Голосіївська» та «Васильківська» мають доточити Куренівсько–Червоноармійську лінію метрополітену від станції «Либідська» до житлового масиву Теремки, який, за словами метробудівців, останніми роками виріс до трьохсот тисяч мешканців, і потреба прокласти сюди підземку стала просто пекучою. Три нові станції пропускатимуть 34 тисячі пасажирів на добу. На будівництво трьох станцій і прогонів між ними витратили близько 144,5 мільйона гривень із майже 500 мільйонів, передбачених бюджетом на цей рік. Минулого вівторка мер столиці Леонід Черновецький влаштував оглядини будівництва станції «Деміївська», яку мають завершити вже в травні 2008 року. «Я пересвідчився, що будівництво відбувається інтенсивно та якісно. У мене немає сумнівів, що заплановані відкриття всіх нових станцій — «Деміївської», «Васильківської» та «Голосіївської» — відбудуться, як і передбачено, наступного року», — сказав мер після екскурсії навколо котловану.

Ілюзія мистецтва

Ілюзія мистецтва

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Поки Партія регіонів тільки знайомиться з творами безсмертної Анни Ахметової, політичні опоненти ПР — перші особи Блоку Тимошенко — вже активно просувають мистецтво в маси, замикаючи на собі увесь цикл. Так, 19 вересня в Києві відбулася презентація фільму «Мати й мачуха», співавтором якого виступила Юлія Тимошенко, яка, до того ж, сама у фільмі і «знялась», будучи присутньою у кількох кадрах. Права рука Юлії Володимирівни — Олександр Турчинов — теж незабаром з’явиться у титрах кіношедевра — щоправда, вже іншого.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики