Велика країна — довга розмова

Велика країна — довга розмова

«Розвиток стосунків між Росією та Україною мусить будуватися на сучасній, прагматичній основі, з урахуванням інтересів одне одного. Якщо ми говоримо про енергоносії, то, звичайно, взаємодія повинна здійснюватися на ринковій основі, — сказав президент РФ Володимир Путін, відповідаючи вчора на запитання росіян під час традиційного щорічного прямого ефіру. — Субсидування української економіки за рахунок низьких цін на енергоносії за 15 років складало щорічно 3—5 мільярдів доларів. Але, переходячи на ринкові стосунки, ми маємо намір робити це м’яко, спокійно, в дружньому режимі...». Далі, говорячи про взаємодію з новим урядом України, Володимир Путін запевнив: «Який би уряд не було сформовано, на якій би політичній платформі він не діяв, — об’єктивна реальність підштовхуватиме наших партнерів до розвитку співпраці з Російською Федерацією».

Пам’ять і потвори

Пам’ять і потвори

Родина першого президента Росії виступає проти встановлення пам’ятника Борису Єльцину за результатами конкурсу, організованого молодими архітекторами та скульпторами, повідомляє агенція «Інтерфакс». «Члени родини Бориса Миколайовича не мали жодного стосунку ні до відбору макетів, ні до схвалення будь–якого з проектів», — ідеться в повідомленні, розміщеному на офіційному сайті Фонду Єльцина, який очолює його донька Тетяна Юмашева. — Ми б заперечували, якби постало питання про встановлення подібного монумента будь–де».

Мадам Саркозі не хоче бути «першою леді»

Мадам Саркозі не хоче бути «першою леді»

Президент Франції Ніколя Саркозі та його дружина Сесилія, як повідомила газета «Нувель Обсерватер», «15 жовтня з’явилися разом до суду і здійснили процедуру розлучення». Телеканал новин LCI вчора виклав дещо іншу версію подій: у понеділок Сесилія сама з’явилася до суду і подала документи на розлучення, а потім суддя відвідав Єлисейський палац і передав їх президенту «для контрасигнації». Єлисейський палац наразі не коментує ці повідомлення, як і численні плітки про розлучення першої пари Франції. Речник президента Давид Мартіньйон відповів допитливим журналістам, що тут нічого коментувати, лише зазначив, що Сесилія Саркозі не буде супроводжувати свого чоловіка під час його офіційного візиту до Марокко наступного тижня.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики