Наталі Портман тепер дві

Наталі Портман тепер дві

Тендітна російська топ–модель Наталія Водянова втретє стала мамою — як повідомляє західна преса, 11 вересня Наталі народила сина. Манекенниця лягла у клініку заздалегідь, щоб підготуватися до пологів. Аби кохана не нудьгувала, разом із нею в палаті оселився її чоловік, лорд Джастін Портман. Коли на світ з’явився хлопчик вагою 3600 грамів (зріст — 55 см), щасливий тато на радощах подарував дружині старовинне кольє, яке передавалося в сімействі Портманів з роду в рід.

Нікотин без диму буває!

Нікотин без диму буває!

Найшкідливіша звичка у світі — це куріння. Бо, на відміну від, скажімо, споживання алкоголю чи ще якоїсь гидоти, шкодить воно не лише здоров’ю самого курця, а й тим нещасним, яким «пощастило» опинитися поряд. І якщо на цивілізованому заході закони про заборону паління цигарок у громадських місцях ще, може, й діють, то нашим правоохоронцям, не кажучи вже про самих споживачів тютюну, на них глибоко начхати. От і доводиться некурцям дихати тютюновим димом мимоволі, завдаючи шкоди своєму організмові.

Анекдоти

Анекдоти

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Помаранчеві лідери ніколи не об’єднаються і не помиряться. А ось голубі лідери завжди порозуміються і завжди будуть любитися.

Всі статті рубрики