Наталі Портман тепер дві

19.09.2007
Наталі Портман тепер дві

Баронеса Наталія Водянова.

Тендітна російська топ–модель Наталія Водянова втретє стала мамою — як повідомляє західна преса, 11 вересня Наталі народила сина. Манекенниця лягла у клініку заздалегідь, щоб підготуватися до пологів. Аби кохана не нудьгувала, разом із нею в палаті оселився її чоловік, лорд Джастін Портман. Коли на світ з’явився хлопчик вагою 3600 грамів (зріст — 55 см), щасливий тато на радощах подарував дружині старовинне кольє, яке передавалося в сімействі Портманів з роду в рід.

Малюка назвали Віктором — на честь дідуся Наталії. Той зізнався, що аж розплакався, коли про це почув. Водянова вже мріє, як привезе наймолодшого сина до Росії, знайомитися з сім’єю.

Нагадаємо, що у топ–моделі та її аристократичного чоловіка є ще двоє дітей: п’ятирічний Лукас і півторарічна Нева. Після народження Віктора Наталі взяла нарешті прізвище чоловіка, з яким живе у законному шлюбі вже шість років, і автоматично отримала титул баронеси. Тож тепер Наташа, виходить, теж Наталі Портман — як і відома голлівудська актриса.