Усі пасажири, які мають бути евакуйовані з Уханю, прибули до аеропорту

16:25, 19.02.2020
Усі пасажири, які мають бути евакуйовані з Уханю, прибули до аеропорту

(Фото: china.mfa.gov.ua)

Усі громадяни України та іноземці, які спецрейсом будуть евакуйовані 19 лютого, вже прибули до терміналів міжнародного аеропорту міста Ухань

 

Про це повідомляється на сайті Посольства України в Китаї.

 

"Усі громадяни України й іноземці, які будуть евакуйовані, вже доставлені до міжнародного аеропорту м.Ухань. Розпочалася реєстрація пасажирів і багажу на спецрейс авіакомпанії SkyUp", - йдеться у повідомленні.

 

Зазначається, що громадян України та іноземців, які будуть евакуйовані, у тому числі з найвіддаленіших куточків провінції Хубей, до міжнародного аеропорту Тяньхе у місті Ухань доправили автобусами.

 

Як зазначили у диппредставництві, на виконання рішення Уряду України, Посольство, в межах компетенції, завершило всі підготовчі заходи по вивезенню громадян України з міста Ухань та інших міст провінції Хубей. 

 

Повідомляється, що в евакуаційному списку 48 громадян України та 29 іноземців.

 

Розпочалася реєстрація пасажирів і багажу на спецрейс авіакомпанії SkyUp, повідомляє посольство України в Китаї та Монголії.

 

"В евакуаційному списку 48 громадян України... Усі евакуйовані вже доставлені до міжнародного аеропорту м.Ухань. Розпочалася реєстрація пасажирів і багажу на спецрейс авіакомпанії SkyUp", - зазначається у повідомленні.

 

 

Літак авіакомпанії SkyUp Airlines, який  здійснюватиме евакуацію українських громадян з Уханя, повернеться в Україну близько 8 години ранку 20 лютого. За даними МВС, крім українців літак забере з КНР близько 25 іноземців.

 

Як повідомляда УМ, станом на 19 лютого від коронавірусу COVID-2019 у світі померли понад дві тисячі осіб. Кількість хворих у світі перевищили 75 тисяч.