Вірні завжди: з полону звільнили 19 морпіхів-захисників Маріуполя, фото

14:25, 04.11.2022
Вірні завжди: з полону звільнили 19 морпіхів-захисників Маріуполя, фото

Змучені, але духовно не зламані— такими повернулися з російського полону українські захисники

Українські військові 36-ї окремої бригади морської піхоти, які героїчно захищали Маріуполь та потрапили в полон до російських окупантів, повернулися додому покаліченими фізично, але духовно не зламаними.

 

Як інформує Україна молода, відповідні фото оприлюднені на сторінці бригади у Facebook.

 

Захисники Маріуполя, які повернулися на підконтрольну українській владі територію, схудлі та мають змучений, але вони щасливі від того, що повернулися додому.


 

На фото морські піхотинці тримають прапори своєї бригади, на яких написано гасло бригади – «Вірні завжди!».

 

 

«Подивіться на ці схудлі, замучені, але радісні та щасливі обличчя сталевих воїнів. Російські катівні їх не змогли зламати. Так, покалічили фізично, але духовно не зламали. Побратими, посестри, ми дуже пишаємось вашим мужнім подвигом. Після реабілітації та лікування всіх чекаємо в бойовому строю 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського! Слава морській піхоті України! Вірні завжди!» – йдеться у повідомленні.

 

 

Як повідомляла УМ, 3 листопада Україна та Росія провели ще один обмін полоненими за формулою «107 на 107». Додому повернулися 33 бійці Національної гвардії України, 21 представник Військово-морських сил, 20 воїнів Збройних сил України, 18 – ДПСУ, 13 – Сил тероборони та по одному представнику Нацполіції та Державної спеціальної служби транспорту.

 

Також повідомлялося, що 17 жовтня в Україні відбувся перший цілковито жіночий обмін полоненими. Додому повернулися 108 українок.