Під Радою підприємці запалили фаєри, відео

14:35, 01.12.2021

Підприємці — учасники  акції протесту біля парламенту України запалили фаєри та димові шашки, при цьому правоохоронці не втручалися в ситуацію. Як наслідок, Верховну Раду охопила димова завіса.


Як інформує Україна молода, відео мітингу під парламентом оприлюднив на своїй сторінці у Facebook фотокореспондент Ян Доброносов. 

 

На площі Конституції встановлена сцена. Біля парламенту продовжує перебувати близько 500 учасників, які закликають захистити ФОПів. 

 

Люди стоять із плакатами на підтримку малого бізнесу. 



Біля парламенту посилена охорона – правоохоронці стоять у ряд біля загорожі, що відділяє учасників акції від будівлі парламенту на відстані менше одного кроку.

 

У цей час відбуваються виступи учасників, які закликають народних депутатів ухвалювати закони на підтримку малого бізнесу. 

 

Мітингувальники мають намір провести марш Хрещатиком. А закінчити «ходу» планують до 17:00, до анонсованого віче на Майдані, початок якого заплановано на 19:00.

 

 

Через анонсовану акцію протесту на Майдані і виступ президента Володимира Зеленського з посланням до нардепів,  правоохоронці посилили заходи безпеки і оточили будівлю парламенту.

 

Як повідомляла УМ, ФОПи вимагають скасування обов'язкового РРО для підприємців - спрощенців.