Гончарук записав відеозвернення до «тих, хто бореться проти нас»

12:33, 16.01.2020

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук після скандалу з оприлюдненими записами прослуховування нібито з його кабінету записав відеозвернення до тих, "хто бореться проти нас". Він не сказав, чи є вони правдивими.

 

Про це він сказав у своєму відеозверненні.

 

Гончарук заявив, що з самого початку проти команди президента й уряду працювало багато людей, яким хотілося, щоб їм і Україні нічого не вдалося. 

 

За словами прем'єра, останнім часом проти уряду і нього особисто розгорнулися масовані атаки в соціальних мережах і ЗМІ. На його думку, це свідчить про те, що його команда на правильному шляху.

 

"Ми перекрили і продовжуємо перекривати багато корупційних потоків і схем. І не даємо грабіжникам продовжувати обкрадати країну. Вони вже втратили мільйони гривень і далі будуть втрачати мільйони гривень тіньового доходу", - сказав Гончарук.

 

"Звертаюся до тих, хто бореться проти нас: вам нас не залякати! Ми будемо ще наполегливіше викорінювати корупцію і перекривати потоки", - заявив він.

 

За словами Гончарука, головна мета роботи його команди - перезавантажити країну, зламати стару систему і побудувати нову, "без схематозів і договорняків".

 

Нагадаємо, вчора в мережу злили запис прослуховування Гончарука. На оприлюдненому аудіозапису нібито прем'єр каже, що президент Володимир Зеленський не розуміє економічних процесів у країні. При цьому сама особа, яка говорить, визнала себе профаном в економіці.

 

Джерело в "Слузі народу" в коментарі LB.ua підтвердило, що йшли "консультації і переговори про можливу відставку Гончарука за власним бажанням. За інформацією на зараз, заява про відставку є. Але рішення не прийнято".