Депутат Барна розірвав сорочку представнику Зеленського після ефіру (відео)

12:05, 09.04.2019
Скандальний народний депутат від БПП Олег Барна посварився з представником команди Володимира Зеленського Святославом Юрашем, схопив його за горло та порвав сорочку.
 
Перед тим в прямому ефірі Юраш звинуватив в трагедії в Іловайську 2014 року президента Петра Порошенка.
 
Олег Барна, в свою чергу, обурився тим, що Юраш, який не воював у ЗСУ, "обгаджує" українську армію і президента, який її відновив.
 
Усе це сталося у коридорах телеканалу після ефіру програми.
 
Як передає ZIK, Святослав Юраш був гостем програми "Гра з вогнем" з Тетяною Даниленко, де обговорювали тему другого туру виборів президента та майбутніх дебатів між чинним президентом Петром Порошенком і шоуменом Володимиром Зеленським.
 
 
"Після завершення прямого ефіру представник команди Зеленського коридорами телеканалу рушив до гримерки, проте його перестрів народний депутат із фракції БПП Олег Барна, який, до слова, не був запрошений на ефір, а спеціально завітав на телеканал, почувши з телеекрану заяви представника Зе-команди", - йдеться в повідомленні.
 
Конфлікт між нардепом Барною та Юрашем зафіксувала камера відеоспостереження.
 
Як видно на відео, після словесної перепалки депутат схопив опонента за горло і кілька разів стусонув і порвав сорочку. 
 
 
фото: Святослав Юраш
 
Розборонила чоловіків охорона телеканалу ZIK. Депутата вивели з приміщення.
 
Після інциденту Святослав Юраш заявив УНІАНу, що народні депутати не мають права поводитися таким чином.
 
"Ми спілкувалися з пані (Тетяною, - ред.) Даниленко, яка вела ефір, у гримерній. Пан Барна, який не був на програмі, увірвався в студію, кинувся до мене, взявся мені погрожувати, взявся кричати, щоб я не говорив про головнокомандувача і Іловайськ. Потім, коли його вже відводила охорона каналу і полісмен, він вирішив мене схопити ще більш за шию, рвонути мою сорочку, і потім з обміном "компліментами" ми і розійшлися, як-то кажуть", - заявив він.
 
У свою чергу Олег Барна заявив, що напав на представника команди Зеленського Святослава Юраша, бо вважає того "дезертиром", який "обгаджує українську армію".
 
В ефірі проекту "Коментарі" на телеканалі ZIK він розповів, що коли тривала програма "Гра Z вогнем", перебував у "державному готелі". Однак слова представника команди Зеленського Святослава Юраша так обурили нардепа, що той одразу ввірвався у студію телеканалу.
 
"Не можу спокійно дивитись, коли якась особина, що тікала від мобілізації, дезертир, звинувачує у смертях наших воїнів не Путіна, а Головнокомандувача країни, який відродив армію, зупинив агресора та понад 300 раз був на передовій. Ця особина ще й обгаджує українську армію", - заявив Барна. 
 
 

 
Відповідаючи на запитання про коректність своїх дій, Барна підкреслив: не хоче бути "безхребетним політиком" в країні, що воює.
 
"Я не хочу мирно сидіти та спостерігати, як клоуни-дизертири паскудять мою армію та державу. Нам взагалі потрібно оголосити всеукраїнську громадську мобілізацію проти цього про кремлівського зеленого реваншу", - обурився він.
 
"Я тільки його "попустив" та попередив, щоб більше не брехав і не давав оцінку бойовим діям, якщо є дезертиром та втікачем від мобілізації. Ще не вистачало б, щоб у нас президент був дезертиром під час війни", - заявив депутат.
 
Зауважимо, Олег Барна вже фігурував в ряді скандалів. Так у грудні 2018-го він накинувся на Юрія Левченка від "Свободи" у програмі телеканалу "Рада". А 2 жовтня 2018-го він обматюкав журналіста Ігоря Колтунова після запитання про кнопкодавство, чим спровокував фейсбук-кампанію проти себе під гаслом #ідітьусраку.
 
Крім того, Олег Барна не відмовився від пропозиції хабаря за "правильне голосування".
 
А 11 грудня 2015 року Олег Барна прославився тим, що у Верховній Раді схопив Арсенія Яценюка і намагався внести його на руках.