#ідітьусраку: депутат Олег Барна спровокував Фейсбук-кампанію проти себе

11:23, 04.10.2018
#ідітьусраку: депутат Олег Барна спровокував Фейсбук-кампанію проти себе

Олег Барна "послав" журналіста в куруалах Ради та отримав у відповідь флешмоб #ідітьусраку (фото: Oleg Barna / Facebook)

Шоу-мен Володимир Зеленський пропонує ЗМІ відповідати #ідітьусраку на те, що народний депутат Олег Барна сказав журнасті "Іди на х*й" на запитання про його кнопкодавство.

"Справедливо, що я від всіх медіа з посланням у відповідь, але на три букви я не можу послати людину. Це просто непристойно. Та потім я думаю, що ви, хлопці, всі там не поміститеся. А ось ми знайшли для вас тепле, затишне, надійне місце. Тому ідіть у сраку", - звернувся Володимир Зеленський до Олега Барни.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ідітьусраку #challenge

Допис, поширений Владимир Зеленский (@zelenskiy_official)



Ініціативу художнього керівника "Студії Квартал 95" Володимира Зеленського підтримали артист "Студії Квартал 95" Євген Кошовий, генеральний директор "1+1 Media" Олександр Ткаченко, співачка Ольга Полякова, коміки Руслан Ханумак, Ігор Ласточкін, Юрій Ткач  та інші користувачі соцмереж.











Нагадаємо, 2 жовтня народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Олег Барна обматюкав журналіста Ігоря Колтунова після запитання про кнопкодавство.

"Вам не соромно кнопкодавити? Я бачив, як ви кнопкодавили. Чому ви так вчинили?", - запитав у нього журналіст у кулуарах парламену.

"Ти якого х**на до мене підійшов? На х*й пішов, бігом, пі****с, бл**ь!". "Ти що, пі**рас?", - відповів Олег Барна.

Як повідомляла "УМ", Олег Барна не відмовився від пропозиції хабаря за "правильне голосування".