Юрій Бойко зганьбився одночасним перебуванням у Вінниці і в Раді (фото)

12:45, 12.03.2019
Активісти жартома припустили, що Юрій Бойко має надшвидкісний транспорт "Гіперлуп" (Кадр програми "Голос народу" на каналі "112")
 
Кандидат у президенти від "Опозиційної платформи - За життя" Юрій Бойко 1 березня зареєструвався у Верховній Раді й водночас перебував у Вінниці.
 
На це звернув увагу громадський рух "ЧЕСНО".
 
Так, об 11:00 "112 канал" транслював наживо його зустріч із тренерами збірних України у Вінниці. Бойко обіцяв сприяти відновленню спортивних шкіл і підтягувався на перекладині. 
 
Водночас годиною раніше народний депутат Юрій Бойко здійснив письмову реєстрацію на засіданні парламенту. Того дня зранку у Верховній Раді була година запитань до уряду.
 
Також народний депутат Бойко був зареєстрований і на післяобідньому засіданні сесії Верховної Ради.
 
 
Активісти звертають увагу, що це не перший випадок, коли під час передвиборчої кампанії нардепи прогулюють роботу в Раді.
 
 
Минулого тижня письмову реєстрацію здійснили за Ірину Геращенко, яка в той час перебувала разом з президентом в Одесі. А її картка взяла участь у 5 з 15 голосувань на ранковому засіданні (всі п'ять - "за").
 
Зокрема, Геращенко проголосувала за проект закону щодо схвалення рішення президента про допуск підрозділів Збройних сил інших держав на територію України 2019 року для участі в багатонаціональних навчаннях (№10067).
 
Першого тижня агітації роботу в парламенті пропускали VIP-агітатори Анатолія Гриценка й Андрія Садового - нардепи Віктор Чумак та Олег Березюк відповідно.
 
Нагадаємо, ст. 84 Конституції передбачено, що народні депутати на засіданнях Верховної Ради голосують особисто.
 
Громадський рух "ЧЕСНО" зазначає, що моніторить усіх народних депутатів, які є кандидатами в президенти України або їхніми VIP-агітаторами та прогулюють роботу в парламенті.
 
Нагадаємо, в грудні "УМ" писала, як Бойко і Рабінович зганьбились через замальований в рекламі прапор України.