У Вашингтоні озвучений проект резолюції про перемогу України

14:04, 26.04.2023
У Вашингтоні озвучений проект резолюції про перемогу України

Віктор та Катерина Ющенки разом із українською громадою США на Капітолійському пагорбі. (facebook.com/president.ukraine)

Шановні Українці!

 

Сьогодні на Капітолійському пагорбі у Вашингтоні був озвучений проект резолюції про перемогу України!

 

У проєкті резолюції мова йде про повне відновлення кордонів України, її інтеграцію до НАТО, виплату росією репарацій, покарання керівництва рф та відбудову України.

 

Співавторами документа виступили законодавці Палати Представників Конгресу США голова Гельсінської комісії республіканець Джо Вілсон та демократ Стів Коен. Під час презентації також були присутні конгресвумен-демократка Марсі Каптур, а також учасники Українського саміту дій.

 

 

«Палата представників підтверджує, що політика Сполучених Штатів полягає в тому, щоб Україна перемогла над вторгненням і відновила міжнародно визнані кордони від 1991 року; Також вважаємо, що мир принесений українською перемогою, має забезпечити інтеграція України до НАТО та інших євроатлантичних інституцій, що відповідає незмінній політиці Сполучених Штатів; і заявляємо, що Сполучені Штати повинні працювати зі своїми союзниками та партнерами, щоб забезпечити, виплату російською федерацією репарацій Україні;

 

а світова спільнота допомагатиме відбудовувати Україну; тим часом керівники рф будуть притягнуті до відповідальності за цю загарбницьку війну; а також буде встановлена справедливість для жертв злочинів, скоєних російською федерацією під час її вторгнення», - йдеться у тексті резолюції про Перемогу України.

 

 

Дорогі друзі, цей проект вперше чітко вказує, що саме має вважатись завершенням війни та перемогою України.

 

Слава ЗСУ і слава Україні!

P.S. путін, що з обличчям?

 

ДОВІДКА «УМ»

 

Палата представників Конгресу США представила двопартійний проєкт резолюції щодо умов перемоги України у війні з Росією у середу, 26 квітня. У ньому йдеться й про те, що Сполучені Штати повинні працювати зі своїми союзниками та партнерами, щоб гарантувати:

виплату Росією репарацій Україні;

допомогу світової спільноти у відновлені України;

притягнення керівництва РФ до відповідальності за війну;

відновити справедливість для жертв злочинів, скоєних РФ під час її вторгнення.

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Клінтон почувається жахливо через помилки Будапештського меморандуму