Ілону Маску варто приїхати в Запоріжжя

16:25, 09.10.2022
Ілону Маску варто приїхати в Запоріжжя

Петро Порошенко запрошує Ілона Маска в Україну. (facebook.com/petroporoshenko)

Для того, аби давати українцям поради щодо війни і миру, Ілону Маску варто приїхати в Запоріжжя, де ворог сьогодні завдав цинічного удару по мирному кварталу.

 

Загинуло щонайменше 13 людей, 87 поранено. Терористам немає виправдання. Вони відповідатимуть за все.

 

Ілоне, приїжджайте до Києва, їдьте зі мною до Харківської області. Зустрінетеся з людьми, які були під окупацією, побачте їхні сльози і те, як вони радіють, що українці повернулися, і поговоріть про компроміс із ними.

 

Я думаю, що ви засвоїте один із найважливіших уроків у своєму житті.

 

Але зараз, будь ласка, зосередьтеся на Starlink… Тому, будь ласка, зосередьтеся на Starlink і Tesla, і не кажіть жодного слова про Україну, поки не відвідаєте її. Про це сказав в ефірі британського телеканалу LBC.

 

***

Єдиним способом зупинити війну та привести нас до перемоги є депутінізація світу. Ми не повинні допустити, щоб хтось був під впливом путіна – ні політики, ні неурядові організації, ні журналісти. Про це сказав у інтерв’ю британському телеканалу Sky News.

 

Не вірте путіну. Не бійтеся путіна. Тримайте путіна в повній ізоляції, і це приведе нас до того, що ми виведемо російські війська з кожної окупованої території.

 

Я говорю не лише про окуповану територію України, включаючи Крим. Я говорю про Придністров’я в Молдові, про Осетію та Абхазію в Грузії.

 

І щоб наблизити це, який найкоротший шлях до миру? Постачання Україні нової зброї. Бо це – війна високоточної артилерії, безпілотників, систем радіоелектронної боротьби.

 

Україна продемонструвала надзвичайно великі результати, як ми можемо перемогти путіна, побивши російські війська, відкинути їх до росії.