Резніков запропонував кандидатури трьох нових заступників

11:27, 14.02.2023
Резніков запропонував кандидатури трьох нових заступників

Олексій Резніков намагається "загасити" корупційний скандал. (facebook.com/reznikovoleksii)

На погодження Президенту України Володимиру Зеленському Міністр оборони України Олексій Резніков подав кандидатури трьох нових заступників голови оборонного відомства.

 

Як інформує Україна молода, по це Резніков 14 лютого повідомив на своїй сторінці Фейсбук.

 

«Незабаром розпочинається насичена програма роботи у форматі «Рамштайн».Перед тим, як зануритись у проблематику зміцнення міжнародної підтримки, кілька слів про ініційовані мною кадрові зміни у Міністерстві оборони.

 

Ми пройшли рік в умовах повномасштабної російської агресії. Накопичено важливий досвід, що дає підказки, як посилити Міністерство.

 

Я запросив до команди нових людей. Відповідно до процедури, кандидатів на посади подав на погодження Президенту України, після цього має відбутись затвердження Урядом. Усі вони відомі, тому буквально кілька слів», - написав міністр.

 

На посаду першого заступника запропоновано кандидатуру Героя України генерал-лейтенанта Олександра Павлюка, на посаду заступника з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації - Віталія Дейнегу, на посаду заступника з питань європейської інтеграції Андрія Шевченка.

 

Як повідомляла УМ, Глава Пентагону радо зустрів Резнікова на дев’ятому «Рамштайні».

 

Напередодні Резніков оприлюднив перелік громадських організацій, що долучилися до робочої групи щодо створення антикорупційного дорадчого органу при Міноборони