На південь білорусі направлено три ворожих батальйони - Наєв

12:02, 24.12.2022
На південь білорусі направлено три ворожих батальйони - Наєв

Поблизу українського кордону зосередилися три батальйони військових білоруської арміі

Командувач Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв заявив, що у Білорусі три батальйони відправили до українського кордону. Йдеться про мотострілецький батальйон та два танкових батальйони, які  отримали завдання висунутися в райони, які межують з державним кордоном України, повідомив

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє Міноборони у Телеграмі.

 

«Мотострілецький батальйон та два танкових батальйони отримали завдання висунутися в райони, які межують з державним кордоном України. Своєю чергою, на території Київської області на одному з важливих державних об’єктів критичної інфраструктури відбулось тренування з підрозділами, які здійснюють охорону та оборону зазначеного об’єкта»,— йдеться у повідомленні.

 

За словами командувача, Сили оборони також відпрацювали елементи протидії висадці повітряного десанту та диверсійно-розвідувальних груп противника в район об’єкта критичної інфраструктури – нанесення вогневого ураження силами мінометної та артилерійської батарей, взяття противника в кільце, переправи через водну перешкоду, відбиття масованої атаки безпілотних летальних апаратів та повне знищення противника всіма наявними засобами.

 

Нагадаємо, Наєв вважає, що в ході візиту президента РФ Володимира Путіна до Білорусі йшлося про залучення збройних сил Білорусі до війни проти України, зокрема на суходолі.

 

Як повідомляла УМ, у Білорусі росія знову стягує техніку і мобілізованих російських окупантів до кордону з Україн