Оборонна операція виконується успішно – Залужний

00:33, 29.10.2022
Оборонна операція виконується успішно – Залужний

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний. (facebook.com/CinCAFU)

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявляє, що оборонна операція виконується успішно та згідно плану.

 

Тоді як російські загарбники не мають успіху на фронті.

 

Як інформує Україна молода, про це генерал Залужний повідомив під час розмови з головою об’єднаного комітету начальників штабів США Марком Міллі в ніч на суботу.

 

«Попри абсолютну вогневу перевагу, збільшення кількості військ та, відповідно, атак за рахунок, у тому числі мобілізованих, противник успіху не має.

 

Завдяки мужності та професійності українських солдат і офіцерів наші рубежі залишаються незмінними, а оборонна операція виконується успішно відповідно до плану», - наголосив «залізний генерал».

 

Пан Залужний також поінформував свого візаві – генерала Міллі, що Сили оборони України зосереджують зусилля на таких ключових завданнях:

 

звільнити окуповані території,

не допустити захоплення ворогом нових ділянок,

забезпечити прикриття обʼєктів критичної інфраструктури нашої держави засобами протиповітряної та протиракетної оборони,

продовжити формування та підготовку резервів для ведення майбутніх бойових дій.

 

 

Залужний також подякував особисто генералу Міллі, Президенту Байдену та всьому Американському народу за допомогу, завдяки якій ми продовжуємо боротьбу.

 

Як повідомляла «УМ», виконувач обов’язків голови Служби безпеки України Василь Малюк високо оцінив професіоналізм жінок у сфері контррозвідувальної діяльності України.