Рашисти нанесли ракетний удар по Запоріжжю та атакували дронами Дніпропетровщину й Миколаїв

09:31, 02.10.2022
Рашисти нанесли ракетний удар по Запоріжжю та атакували дронами Дніпропетровщину й Миколаїв

Наслідки ворожих обстрілів на Дніпропетровщині

Російські окупанти здійснили ракетний удар по Запоріжжю та його передмістю: у ЗОВА надали більш детальну інформацію та показали фото наслідків.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє голова  ЗОВА Олександр Старух у Телеграмі.

 

Як повідомив очільник Запорізької ОВА, за попередньою інформацією, ворог поцілив в обласний центр та передмістя чотирма ракетами С300, внаслідок атаки зруйновано промислову інфраструктуру, постраждалих немає.

 

«Окупант зазнає втрат на фронті, єдине чим може відповісти — нищити цивільні об’єкти. Ворог приречений. Дотримуємось правил безпеки та віримо в ЗСУ!»—наголосив Старух. 

 

Також цієї ночі окупанти атакували  дронами два райони Дніпропетровщини — Нікопольський та Криворізький і вдарили «Ураганами», «Градами» та важкою артилерією. 

 

Про це повідмляє голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко у Телеграмі.

 

«Дрон-камікадзе, «Ураган», «Град» та важка артилерія…

 

Цією зброєю ворог усю ніч атакував два райони  - Нікопольський  та Криворізький. Нікопольський накрив вогнем з «Ураганів», «Градів» та важкої артилерії. У самому Нікополі пошкоджені приватні будинки, господарські споруди та лінії електропередач»,— йдеться у повідомленні.

 

Також він повідомив, що наразі у Червоногригорівській громаді масштаби руйнацій уточнюються. На щастя, там минулося без загиблих та поранених.

 

«У Кривий Ріг після опівночі прилетів ворожий дрон-камікадзе. Поцілив у будівлю місцевого ліцею у середмісті. Зруйнував два поверхи. Сталася пожежа. Її вогнеборці уже приборкали. Ніхто не постраждав»,- написав Валентин Резніченко

 

Він додав, що у інших районах ніч пройшла під звуки сирен та без атак.

 

На Миколаївщині украінські зенітники Повітряних сил у ніч на неділю збили 5 із 7 іранських дронів-камікадзе "Shahed-136", спрямованих російськими військовими.

 

Про це повідомила пресслужба Повітряних сил.

 

«П'ять із семи "Shahed-136" знищено військовослужбовцями зенітної ракетної Одеської бригади та Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряного командування "Південь" Повітряних Сил Збройних Сил України»,- сказано в повідомленні у телеграм-каналі.

 

Як повідомляла УМ, вчора російські загарбники також гатили по Миколаєву та Дніпропетровщині.Накривали «Градами» та важкою артилерією.