Рабінович та Мураєв фігуруватимуть у справі про держзраду - Гончаренко

16:34, 20.07.2022
Рабінович та Мураєв фігуруватимуть у справі про держзраду - Гончаренко

Нардепи з проросійськими поглядами Мураєв та Рабінович незабаром отримають підозри про держзраду

Підзри про держзраду незабаром оголосять Євгену Мураєву,лідеру забороненої судом партії «Наші», а також народному депутату Вадиму Рабіновичу.
 
Як інформує Україна молода, про це повідомив нардеп від «Європейської солідарності» Олексій Гончаренко у Твітері. 
 
«По заяві секретаря РНБО Данілова. Скоро будуть оголошені підозри у держзраді Мураєву та Рабіновічу. Потрібно швидше, щоб обидва не змогли втікти», – написав Гончаренко. 
 
Нагадаємо, секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що українська контррозвідка блискуче підготувалася до повномасштабного російського вторгнення. Найближчим часом можемо почути «гучні новини» на тлі зникнення деяких впливових осіб з екранів.
 
Він також закликав звернути увагу, що деякі відомі особи зникли з телеекранів і радіомовлення нашої країни, хоч до повномасштабної війни були там постійно.
 
Зазначимо, що Вадим Рабінович ще до початку повномасштабної війни виїхав до Ізраїлю. 
 
Додамо, що кум президента Росії та нардеп від колишньої ОПЗЖ Віктор Медведчук зник з-під домашнього арешту та з поля зору правоохоронців ще наприкінці лютого. Водночас він не тікав нікуди, а, ймовірно, розраховував на такий же сценарій розвитку подій в Україні, як і російська влада. 
 
Як повідомляла УМ, народний депутат від «Слуги народу»Олексій Ковальов, якого підозрюють у державній зраді, допомагав вивозити в Росію зерно і сіль з тимчасово окупованої Херсонщини.
 
Крім того, Верховна Рада України конституційною більшістю голосів позбавила підозрюваного у державній зраді Іллю Киву мандату народного депутата.