На Херсонщині фермери застрелили окупантів під час викрадення комбайну

18:01, 08.06.2022
На Херсонщині фермери застрелили окупантів під час викрадення комбайну

Місцеві аграрії розстріляли окупантів, які хотіли викрасти комбайн

Українці гідно дають відсіч рашистам і на полі бою, і в тилу. Так херсонські  фермери застрелили окупантів, які хотіли вкрасти сільськогосподарську техніку. 
 
Як інформує Україна молода, про це повідомив член Аграрного Комітету ВР України Дмитро Соломчук з посиланням на слова місцевих жителів.
 
При спробі російських окупантів викрасти комбайн з одного з агропідприємств Херсонщини рашисти отримали відсіч — фермери відкрили вогонь та застрелили двох окупантів. 
 
«На Херсонщині наші фермери не розгубилися і розстріляли русню за спробу викрадення комбайна. Двоє орків загинули. Оце по-нашому!»— йдеться в повідомленні. 
 
Як повідомив один з аграріїв, нещодавно до нього на підприємство приїхали озброєні люди й почали вимагати ключі від комбайна, погрожуючи автоматами.
 
«Вони були у військовій формі, сказали, що забирають техніку «на потреби армії». Коли ми не погодилися, то почали ще більше “бикувати”. Охорона не злякалася, відкрила вогонь. Двоє 200-х, ще парочка 300-х втекли. Чекаємо на нові візити». — розповів фермер.
 
Місцеві аграрії також розповіли, що рашисти схиляють їх до продажу готової продукції за копійки та намагаються змусити вирощувати новий урожай.
 
Як повідомляла УМ, українські військові здійснили вдалу контратаку на Херсонщині, в процесі якої звільнили населений пункт Благодатне, що розташоване за 15 км від Херсона.
 
Читайте також: майже  600 журналістів та громадських активістів перебувають у заручниках в окупантів у Херсонській області