Черговий могильник: у Маріуполі знайдено під завалами ще 70 тіл

11:13, 27.05.2022
Черговий могильник: у Маріуполі знайдено під завалами ще 70 тіл

У окупованому Маріуполі регулярно знаходять десятки трупів під завалами будинків лель не щодня. (Фото: скріншот з відео у Телеграм Андрющенко Time)

У Маріупол,і по вулиці Куїнджі, на території колишнього заводу "Октябрь" під час розбору завалів знайдено близько 70 тіл загиблих, повідомив радник мера міста Петро Андрющенко.

 

Як інформує УМ, про це повідомив 27 травня Андрющенко у Telegram.

 

«Причина та сама - людей заперло уламками будівлі після обстрілу. Тіла загиблих було запаковано в пластикові мішки та вивезено для поховання в братську могилу в с. Старий Крим. Ідентифікації не проводилось, та місцеві кажуть, що особливо ідентифікувати не було чого з огляду на стан тіл.

 

Скільки таких могильників, залишених російськими бомбами в Маріуполі ще буде знайдено. Одиниці? Десятки? Сотні?», - написав Андрющенко.

 

Нагадаємо, що днями у Маріуполі під час розбору завалів багатоповерхівки виявили близько 200 тіл з високим ступенем розкладання.

 

Як повідомляла УМ, в Маріуполі, де практично не залишилося вцілілих будинків, загарбники повідомили людям, щоб на допомогу росії ті не розраховували, а відбудовували власне житло самостійно