Путін любить жартувати про «вторгнення в Україну» – Дмитро Пєсков

14:47, 15.02.2022
Путін любить жартувати про «вторгнення в Україну» – Дмитро Пєсков

Речник президента Росії Дмитро Пєсков. (Фото: kremlin.ru)

Президент Росії Володимир Путін іноді ставиться з гумором до численних повідомлень у ЗМІ про напад РФ на Україну.

 

Ще й дозволяє собі іноді жартувати на цю тему.

 

Як нформує Україна молода, про це заявив речник президента Росії Дмитро Пєсков, пише ТАСС у вівторок.

 

«До такого важко ставитися з розумінням. Іноді (Путін) навіть жартує - просить дізнатися, чи ніде не публікується точний час у годинах, коли почнеться війна», - сказав пан Пєсков російським журналістам.

 

За його словами, у Росії неможливо з розумінням ставитися до такого «маніакального інформаційного божевілля», яким охоплені світові ЗМІ.

 

«Бо, дійсно, подібне фактично іноді вже просто маніакальне інформаційне безумство, яке щодо цього відбувається, зустрічати з розумінням неможливо», - таким чином  Пєсков переклав відповідальність за російську загрозу на журналістів і політиків світу.

 

Нагадаємо, раніше російський генерал-яструб, глава Загальноросійських офіцерських Зборів Леонід Івашов розкритикував російське керівництво на чолі з президентом Володимиром Путіним за плани вторгнення в Україну.

 

Як повідомляла «УМ», у вівторок Держдума підтримала проєкт комуністів про звернення до президента РФ Володимира Путіна щодо офіційного визнання незалежності самопроголошених незаконних сепаратистських «республік» ОРДЛО.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оприлюднено відповіді США і НАТО на вимоги Росії щодо гарантій безпеки.