"Слугам народу" не рекомендують виїжджати з Києва

14:21, 13.02.2022
"Слугам народу" не рекомендують виїжджати з Києва

Керівництво монобільшості рекомендувало терміново повернутися до Києва тим нардепам, які перебувають за кордоном. (facebook.com/verkhovna.rada.ukraine)

Керівництво партії "Слуга народу" рекомендувало своїм нардепам не виїжджати за межі Києва.

 

Адже зараз у Верховній Раді мають бути голоси на випадок, якщо доведеться схвалювати термінові рішення.

 

Як повідомляє Україна молода, про це сказав нардеп Олександр Качура у коментарі журналістам "24 каналу" в неділю, 13 лютого.

 

"Ми маємо бути готовими до будь-якого розвитку подій, зокрема й до прямого захисту своєї країни. Особливо це стосується чоловіків. Була порада від керівництва фракції не покидати межі Києва, адже у понеділок у нас закрите засідання фракції, а у вівторок – робота в Раді," – розповів пан Качура.

 

 

Він додав, що у Раді зараз існує проблема з голосами, тому присутність усіх "слуг" є дуже важливою. Оскільки може бути необхідність схвалювати термінові рішення.

 

"Парламент повинен бути готовий зібратися будь-якої миті і прийняти всі необхідні рішення. Лише розуміння чіткого алгоритму дій та реальної ситуації допоможе припинити можливі панічні настрої серед людей. А також треба зберігати спокій. Інформаційна атака - це один із видів сучасної зброї", - написав нардеп Качура на своїй сторінці у Facebook.

 

Водночас нардепка Євгенія Кравчук зазначила, що керівництво фракції рекомендувало терміново повернутися до Києва тим нардепам, які перебувають за кордоном.

 

"Ми розраховуємо, що інші фракції також організують високу присутність своїх депутатів, щоб Верховна Рада працювала чітко та злагоджено", – зауважила пані Кравчук.

 

Як повідомляла «УМ», президент України Володимир Зеленський вважає, що Україна має розраховувати виключно на себе і на своїх громадян в контексті загрози можливого російського вторгнення.