Полковник поліції Володимир Панченко затриманий на хабарі у день призначення на посаду

13:23, 20.11.2021
Полковник поліції Володимир Панченко затриманий на хабарі у день призначення на посаду

Полковник поліції вимагав та отримав 4 тисячі доларів за закриття кримінального провадження. (Ілюстративне фото: facebook.com/dbr.gov.ua)

Начальник відділу №1 Одеського райуправління поліції №2 (Доброслав) полковник поліції Володимир Панченко був затриманий співробітниками ДБР і СБУ «на гарячому» під час отримання хабаря на 23-му кілометрі автодороги Одеса-Південний у п’ятницю.

 

Показово, що саме цього дня Панченка призначили на посаду, до того він був тимчасово виконуючим обов’язки.

 

Як передає Україна молода, прізвище затриманого полковника оприлюднило одеське видання «Думська» з посиланням на джерела у місцевій прокуратурі в суботу.

 

Зазначається, що Володимир Панченко вимагав та отримав 4 тисячі доларів за закриття кримінального провадження, розпочатого за фактом підробки документів.

 

"Начальника відділу №1 Одеського районного управління поліції №2 (Доброслав) полковника поліції Володимира Панченка затримали вчора за підозрою в отриманні неправомірної вигоди... Наручники на офіцера одягли того дня, коли його затвердили на посаді. До цього майже місяць він був тимчасово виконуючим обов'язки", – йдеться у повідомленні.

 

На робочому місці підозрюваного у хабарництві - в адміністративній будівлі відділу поліції пройшли обшуки.

 

Як повідомляла "УМ", нещодавно детективи НАБУ передали до суду справу про хабарництво судді Чауса.