Зеленський зустрінеться із Санду без журналістів

20:55, 11.01.2021
Зеленський зустрінеться із Санду без журналістів

Майя Санду напередодні візиту до України дякувала миротворцям Молдови.

Міжнародна зустріч президента Володимира Зеленського і президентки Молдови Майї Санду вперше відбудеться без участі представників ЗМІ за роки незалежності України. Заходи за участі президентів заплановані у Києві 12 січня.

 

Як повідомляє Україна молода, про це інформує Офіс президента у понеділок.

 

Зазначається, що 12 січня об 11:00 відбудеться офіційна церемонія зустрічі Зеленського і Санду, о 13:00 – церемонія підписання двосторонніх документів, о 13:10 – заяви Президентів.

 

«Офіс Президента України заздалегідь перепрошує, однак у зв’язку із запровадженням в Україні з 8 січня 2021 року посилених протиепідемічних заходів вказані події відбудуться без участі журналістів і транслюватимуться онлайн у соцмережах, на офіційних сторінках Офісу Глави держави», – зауважили на Банковій.

 

І запевняють, що всіляко сприятимуть висвітленню подій і пропонуватимуть тісний контакт у телефонному режимі у разі виникнення питань чи потреби в уточненні інформації.

 

Як повідомляла «УМ», Майя Санду раніше підтвердила, що свій перший візит на посаді президента здійснить до Києва.

 

Днями українців обурили селфі президента Зеленського з відпочинку на гірськолижному курорті «Буковель», тоді як вони не можуть купити все необхідне в магазинах, а чимало підприємців змушені закритися на час локдауну і нести збитки.

 

Глава держави попри початок січневого локдауну, не дотримується соціальної дистанції з іншими людьми: зокрема, робить селфі з усіма бажаючими прихильниками без маски. Утім, для журналістів він не зробив виключення, вочевидь, не бажаючи відповідати на питання про дотримання норм карантину під час відпочинку.