Зеленський у Буковелі: лижня для президента і селфі з фанатами без маски, фото

22:42, 08.01.2021
Зеленський у Буковелі: лижня для президента і селфі з фанатами без маски, фото

Володимир Зеленський не дотримується соціальної дистанції з іншими людьми і робить селфі з усіма бажаючими прихильниками без маски.

Президент Володимир Зеленський насолоджується зимовим відпочинком на гірськолижному курорті Буковель, що на Івано-Франківщині. При цьому, глава держави попри початок жорсткого січневого локдауну, не дотримується соціальної дистанції з іншими людьми: зокрема, робить селфі з усіма бажаючими прихильниками без маски.

 

Як повідомляє Україна молода, світлини з президентом масово поширюють відпочивальники з Буковеля у соцмережах.

 

Тоді як Офіс президента і сам Зеленський не повідомляють про місце перебування глави держави на офіційних ресурсах.

 

 

Раніше на Банковій інформували, що новорічні свята Зеленський зустріне в президентській резиденції «Синьогора» у селі Стара Гута на Прикарпатті. Резиденція розташована неподалік від Буковеля.

 

Зауважимо, що формально Зеленський нічого не порушує, бо карантинні обмеження, запроваджені на період 8-24 січня, не стосуються гірськолижних курортів. Втім, громадяни мають дотримуватися карантинних обмежень – масковий режим і соціальна дистанція, наприклад, чого Зеленський не робить.

 

 

Тим більше, що для мешканців міст усі публічні розваги недоступні в цей період. Більше того, навіть придбати одяг проблема: це можна зробити лише онлайн.

 

Як пишуть користувачі соцмереж, на "Буковелі" лижники утворюють черги на підйомники і не дотримуються дистанції.

 

 

Після того, як про відпочинок Зеленського на лижах почали писати ЗМІ, деякі фото зникли з Instagram.

 

Як можна побачити на чисельних фото, у Зеленського на шоломі встановлена камера, тож вірогідно він планував оприлюднити відео з відпочинку в соцмережах.

 

Зауважимо, що у деяких країнах світу чиновники йшли у відставку через те, що порушили запроваджені в їхніх країнах правила карантину, або через те, що подавали поганий приклад своїм співвітчизникам, не залишаючись вдома.

 

 

Користувачі соцмереж почали обурюватися через селфі лижника Зеленського та працюючий курорт «Буковель», тоді як українці не можуть купити все необхідне в магазинах, а чимало підприємців змушені закритися і нести збитки.

 

 

Зокрема, користувачка Оксана Миронова наголошує:

 

«В мережу потрапили знімки Зеленського з гірськолижного курорту, який належить Коломойському. Хоча Зеленський відхрещується від тісних зв’язків з одіозним олігархом, але коли для тебе і твоїх друзів виділяють в особисте користування найкращі траси у розпал гарячого сезону – це багато про що говорить… Чому Буковель не закрили на карантин? За інформацією наших джерел, уряд на своєму засіданні виключив гірськолижні курорти з переліку місць, яким заборонено працювати після відповідних вказівок з Банкової».

 

І додає: «Поки українці не можуть купити навіть шкарпетки через безглузді карантинні обмеження, Зеленський шикує в державній резиденції і катається на курорті свого Бєняфеціара за кошти платників податків.Саме для таких розваг і збільшили видатки на утримання Президента України до рекордних 1,3 млрд грн».

 

Як повідомляла «УМ», 8 січня, в Україні почав діяти так званий «інтелектуальний»  карантин, який триватиме до 24 січня 2021 року (включно). Зазначимо, що під час січневого локдауну в магазинах можна придбати харчові продукти (там, де під них відведено не менше ніж 60% площі), ліки, вироби медичного призначення, засоби гігієни та зв'язку, ветеринарні препарати, корми, насіння та засоби захисту рослин, а також побутову хімію та друковану пресу.