Голова Івано-Франківської ОДА Віталій Федорів захворів на COVID-19

17:37, 02.11.2020
Голова Івано-Франківської ОДА Віталій Федорів захворів на COVID-19

За добу 1 листопада в Івано-Франківській області виявили 376 нових випадків зараження коронавірусом.

Голова Івано-Франківської облдержадміністрації Віталій Федорів 2 листопада заявив про те, що заразився коронавірусом. Наразі очільник області лікується вдома.

 

Голова Івано-Франківської ОДА перебуває у задовільному стані.

 

Як інформує УМ, про це Федорів повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

 

"Дійшла черга і до мене – отримав позитивний результат ПЛР-тесту. Лікуюся вдома під постійним наглядом сімейного лікаря", - розповів Федорів.

 

Очільник області також закликав усіх людей користуватися засобами індивідуального захисту та дотримуватися карантинних правил.

 

За добу 1 листопада в Івано-Франківській області виявили 376 нових випадків зараження коронавірусом. Загалом за період пандемії там виявили 21 169 хворих на коронавірус. З понеділка, 2 листопада, обласний центр та Тисменицький район потрапили у червону карантинну зону.

 

Нагадаємо, раніше спікер Верховної Ради Дмитро Разумков розповів, що COVID-19 виявили у щонайменше 60 парламентарів.

 

Як повідомляла УМ, серед найвідоміших українських політиків вірусом перехворіли п'ятий президент Петро Порошенко та очільниця партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко. Порошенка госпіталізували з двостороннім запаленням легень до столичної лікарні. Також захворіла його донька.

 

Перша леді Олена Зеленська також побороло недугу. Вона лежала у лікарні з двосторонньою пневмонією середнього ступеня важкості.

 

Заразилися коронавірусом щонайменше двоє співробітників ОПУ – Юлія Ковалів та Андрій Смирнов.