Порошенко хоче стати головним опозиціонером – джерело

12:38, 15.01.2020
Порошенко хоче стати головним опозиціонером – джерело

П’ятий президент України Петро Порошенко намагається стати головним опозиціонером, сподіваючись уникнути переслідувань

 

Про це передає "Українська правда" з посиланням на одного з колишніх ключових соратників колишнього президента.

 

За даними УП, Порошенко цілеспрямовано працює на свій електорат і на завоювання електорату партії "Голос". а його стратегічне завдання на найближчий час – стати "опозиціонером №1", щоб уникнути переслідувань.

 

"Петро зараз не так хоче до влади, як прагне захисту. Для цього йому треба максимально наростити м'язи, він має стати головним опозиціонером як всередині країни, так і ззовні. Петро реально боїться, що, коли у Зеленського справи підуть кепсько, Порошенка одразу спробують посадити",- підсумував співрозмовник.

 

Як повідомляла УМ, Петро Порошенко – політик, дипломат, бізнесмен, він був президентом України з травня 2014-го до травня 2019 року.
 
 
За нової влади проти Порошенка порушили понад дюжину справ, до чого причетний Андрій Портнов – керівник Головного управління з питань судоустрою Адміністрації президента Віктора Януковича та заступник (з 24 січня 2014 перший заступник) голови АП при Януковичі.
 
 
Зокрема, Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження за фактом можливого скоєння держзради експрезидентом, лідером партії "Європейська солідарність" Петром Порошенко під час підписання Мінських угод про врегулювання ситуації на Донбасі в 2015 році.