Справа Шеремета: адвокат Кузьменко показав розшифровку розмови про Звіробій

09:34, 26.12.2019
Справа Шеремета: адвокат Кузьменко показав розшифровку розмови про Звіробій

Владислав Добош, адвокат підозрюваної у вбивстві журналіста Павла Шеремета Юлії Кузьменко, опублікував стенограму розмови його підзахисної з «особою Т», в якій йшлося про «сакральну жертву».

 

Уривок з цієї розмови демонстрували на брифінгу щодо розслідування вбивства Шеремета.


«На брифінгу МВС, а потім і в суді було публічно відкрито розмову Юлії Кузьменко з особою Т, в якій йдеться про (волонтерку — ред.) Марусю Звіробій, де нібито Юля щось страшне задумує проти Марусі та її діток», — написав Добош, опублікувавши стенограму.

 

 

«А тепер увага, розшифровка розмови з контекстом, в якому про це говорилося. І нехай мені хтось скаже, що це не політична справа і не розправа», — додав він.

 

Раніше адвокат запевняв, що слідство «перекрутило» слова Кузьменко щодо волонтерки Марусі Звіробій. 

 

Як повідомляла УМ,  правоохоронці назвали підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета: Яна Дугарь, Андрій Антоненко, подружжя Інна та Владислав Грищенки, Юлія Кузьменко. Остання по телефону обговорювала можливий замах на вбивство Марусі Звіробій та викрадення її дітей.

 

Суд арештував підозрювану Кузьменко та Антоненка, а Дугарь відправив під домашній арешт. 

 

Мати убитого журналіста Павла Шеремета Людмила Шеремет заявила, що не знає, чи вірити у причетність затриманих осіб до вбивства її сина і боїться, щоб у цій справі не постраждали невинні.

 

Читайте також: Призначенi винними: що криється за абсурдними звинуваченнями сподвижників духу у вбивстві Шеремета

 

Пізніше Антоненко подав до суду на Зеленського, Авакова і Рябошапку.

 

"До Печерського суду, від Андрія Антоненка (Riffmsater), подано позов до посадових осіб, які зганьбили його репутацію", – зазначив він.