ДТП з Кулебою: водій мікроавтобуса притомний, його стан не важкий

09:46, 26.11.2019
ДТП з Кулебою: водій мікроавтобуса притомний, його стан не важкий

Хлопець, який потрапив у ДТП разом із Кулебою (Facebook Назара Приходько)

22-річний водій мікроавтобуса, який врізався в автомобіль Уповноваженого Президента України з прав дитини Миколи Кулеби, притомний, його стан не важкий. Завтра йому робитимуть МРТ.

 

Про це повідомили в Києво-Святошинській районній лікарні, пише Сергій Сталюк у Фейсбук. 

 

"Стан у нього не тяжкий, він притомний і рухається. Я не маю права розголошувати більше, тільки з його дозволу", - відповів заступник головлікаря з медичного обслуговування Центральної районної лікарні Києво-Святошинського району Олексій Зубко.

 

У мережі також показали фото 21-річного хлопця, який у Києві потрапив у ДТП разом Миколою Кулебою.

 

Знімок опублікував на своїй сторінці у Facebook блогер Назар Приходько.

 

 

 

"Йому 21 рік (1998 р.н.), він із Гатного Києво-Святошинського району Київської області і звуть його "П...". Все", – написав він.

 

Крім того, за словами Приходька, юнак – щасливчик, оскільки якби на тому перехресті не було камер стеження, винуватцем аварії могли визнати саме його.

 

Нагадаємо, у селищі Чабани Києво-Святошинського району Київської області Микола Кулеба порушив правила дорожнього руху, потрапив в аварію і зараз перебуває в лікарні в тяжкому стані. З ним були двоє синів. Молодшого доставили в "Охматдит", він перебуває в реанімаційному відділенні. Старший син разом з Кулебою у "Феофанії". Водія мікроавтобуса Volkswagen відвезли до Києво-Святошинської районної лікарні в Боярці.