Дитячий омбудсмен Кулеба разом з синами потрапив у ДТП (відео)

18:18, 24.11.2019
Дитячий омбудсмен Кулеба разом з синами потрапив у ДТП (відео)

Уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба разом з двома синами потрапив у ДТП в Чабанах.


Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

 

"Нажаль, 24 листопада о 13.30 у селищі Чабани Києво-Святошинського району Київської області житель села Гатне П., 1998 р.н., без постійного місця роботи, керуючи мікроавтобусом Volkswagen, на перехресті автодороги допустив зіткнення з автомобілем Toyota під управлінням Миколи Кулеби, 1972 р.н., уповноваженого президента України з прав дитини", - написав Геращенко.

 

 

Пізніше сам Кулеба написав у Фейсбук, що наразі перебуває з дітьми в лікарні.

 

 

"Дякую всім, хто турбується про моє здоров‘я та здоров‘я моїх дітей. Наразі я перебуваю в лікарні разом із синами. На ваші питання відповім згодом. Дякую за розуміння. Дякую вам за підтримку. Наразі найкращою допомогою для мене і дітей буде ваша молитва", - написав він.

 

Водночас Сергій Косяк зазначив, що діти Кулеби перебувають в тяжкому стані. 

 

Спільнота “ДТП-Київ” оприлюднила відео аварії. Микола Кулеба поїхав на червоне. За неофіційною версією, діти були не в автокріслі.

 

 

Речник поліції Київської області Микола Жукович підтвердив hromadske факт ДТП у Чабанах, однак відмовився уточнювати інформацію щодо імен потерпілих. За попередніми даними, авто Toyota, у салоні якого був чоловік та двоє пасажирів, намагався проїхати перехрестя на червоне світло, однак зіткнувся з іншою автівкою.

 

 

Унаслідок аварії обидва водії та двоє пасажирів, серед яких одна дитина 2009 року народження, отримали тілесні ушкодження різного ступеня. Їх госпіталізували.