Супрун опублікувала трейлер документального фільму про роботу її команди в МОЗ

16:22, 11.11.2019
Супрун опублікувала трейлер документального фільму про роботу її команди в МОЗ

Колишня міністерка охорони здоров'я Уляна Супрун опублікувала трейлер документального фільму «Діагноз» про роботу її команди у відомстві та запуск медреформи, який зняли Babylon'13.

 

Про це вона написала у Facebook.

 

«Протягом трьох років нашої роботи в Міністерстві охорони здоров’я, команда документалістів Babylon'13 фіксувала процес докорінної трансформації медицини, роботу нашої команди та людей, які разом з нами втілювали зміни», — зазначила колишня міністерка.

В описі до трейлера зазначили, що прем'єра фільму відбудеться за декілька місяців.

 

Зазначимо, що перший етап медичної реформи розпочався 2 квітня 2018 року під керівництвом Супрун. Українці змогли підписати декларації з сімейними лікарями, терапевтами та педіатрами. Поліклініки почали отримувати фінансування за принципом «гроші йдуть за пацієнтом».

 

Нагадаємо, 29 серпня Верховна Рада призначила новою очільницею МОЗ Зоряну Скалецьку. Того ж дня Уляна Супрун написала заяву на звільнення з посади міністерка охорони здоров'я.

 

Як повідомляла УМ, раніше стало відомо, що з МОЗу хочуть звільнити людей Уляни Супрун через розбіжність у поглядах.

 

Зазначимо, Уляна Супрун напередодні прокоментувала діяльність новопризначеного міністра охорони здоров’я Зоряни Скалецької. За її словами, вона бере собі в радники людей від "старої системи Богатирьової або від фарммафії".