Дубінський назвав номер «Кварталу» про підпал будинку Гонтаревої сатирою

14:29, 21.10.2019
Дубінський назвав номер «Кварталу» про підпал будинку Гонтаревої сатирою

Народний депутат України від фракції "Слуга народу" Олександр Дубінський заступився за студію "Квартал 95", назвавши номер за участю хору ім.Верьовки звичайною сатирою. 

 
 

Про це він заявив на своєму YouTube каналі.

 

"Ви знаєте, історія з хором ім.Верьовки і жартом про згорілий будинок Гонтаревої особисто для мене звичайний приклад сатири. Але виявляється для деяких людей це просто якийсь капець. Я читаю з учорашнього вечора заяви міністрів, журналістів, активістів. Сатиричний, так злий, але жарт, викликає ось таку ось реакцію, що міністр Культури Бородянський пише в своєму Facebook "Валерія Гонтарева, вибачте нас, будь ласка, за те, що хор ім.Верьовки брав участь у пісні про ваш згорілий будинок". Капець, друзі", - сказав Дубінський.

 

 

Як повідомляла УМ, у шоу "Вечірній квартал" комік Євген Кошовий та хор імені Верьовки висміяли підпал будинку Валерії Гонтаревої в пісні-пародії "Горіла хата". Номер спричинив хвилю обурення в соцмережах.

 

Сама Гонтарева, якій саме 20 жовтня виповнилося 55 років, коментуючи відео, заявила: "Це сором! Насміхатися над людським горем - це неможливо уявити у цивілізованому суспільстві!".
 
 
Український олігарх Ігор Коломойський заявив, що йому дуже сподобався номер студії "Кварталу 95" про підпал будинку ексголови Нацбанку Валерії Гонтаревої.
 
 
У свою чергу міністр економіки вважає номер "Кварталу" про Гонтареву поганим знаком для інвесторів.
 

 А прем’єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що радіти з пожежі в сусіда неправильно, але ми живемо в демократичній країні, де кожен має право жартувати, як йому подобається.

 

Гендиректор і художній керівник хору імені Верьовки Зеновій Корінець заявив, що "піддався на вмовляння" і погодився на участь хору імені Верьовки у скандальному номері. "Мене просто переконали, і ми якось не сприйняли це всерйоз. І ми з режисером, до речі, сперечалися: що текст непристойний - як можна стібатися, якщо в людини щось згоріло?.. Я, знаєте, мабуть, до кінця не подумав. І ми потрапили в нехорошу ситуацію. Мені дуже-дуже незручно”, - сказав Корінець.