Між Павелком та Суркісами спалахнула бійка на НСК Олімпійський

18:39, 17.10.2019
Між Павелком та Суркісами спалахнула бійка на НСК Олімпійський

У президента Української асоціації футболу Андрія Павелка під час матчу кваліфікації на Євро-2020 проти Португалії стався конфлікт з президентом київського Динамо Ігорем Суркісом і його братом Григорієм.

 

Як стало відомо Футбол 24 від джерела в УАФ, конфлікт розпочався з того, що Григорій Суркіс без запрошення прийшов у президентську ложу. Там, зокрема, перебували запрошені ветерани АТО, звільнені моряки та інші полонені Кремля, яких обміняли у вересні.

 

"Побачивши Суркіса – депутата від відверто прокремлівської партії, яку очолює кум Путіна Медведчук, вони звернули на це увагу президента УАФ, який їх туди і запросив, – розповідає джерело Футбол 24. – Мовляв, або він (Суркіс) звідси піде, або ми, бо це вже перебір – лише місяць тому повернутися з полону і сидіти тут, в одній ложі, з прокремлівським депутатом. Андрій Павелко звернувся з відповідним проханням до Суркіса, той вперся, що й спровокувало конфлікт. Те, що Суркіс прийшов без запрошення, підтверджує – у Динамо була своя ложа на матчі, де спочатку він і перебував".


Про конфлікт, який відбувся на Олімпійському 14 жовтня, стало відомо із ресурсу prosports.kz, який опублікував версію голови профспілки українських футболістів Олега Печорного: "Павелко в нетверезому стані почав приставати до братів Григорія та Ігоря Суркісів, колишнього прем'єр-міністра України Валерія Пустовойтенка. Навіщось спробував їх вигнати з VIP-ложі, але отримав гідну відповідь – удар в обличчя.

 

Але Павелко не заспокоївся і повернувся продовжити розбірки разом з кримінальним авторитетом на прізвисько "Нарік" (Олександр Петровський. – примітка). Зупинити конфлікт змогла лише поліція, але інформація дійшла до президента України Володимира Зеленського. Павелку довелося дзвонити йому, виправдовуватися і просити вибачення".

 

Зазначимо, що дочка Ігоря Суркіса Яна опублікувала в сторіс на своїй сторінці в Інстаграмі скріншот цієї новини.



 

 

Як повідомляла УМ, 14 жовтня Україна пермогла Португалію з рахунком 2:1.