Міністерка освіти відповіла Ірині Фаріон на звинувачення в неграмотності

13:03, 04.09.2019
Міністерка освіти відповіла Ірині Фаріон на звинувачення в неграмотності

Міністр освіти і науки Ганна Новосад

Міністерка освіти України Ганна Новосад, яку нещодавно мовознавиця Ірина Фаріон розкритикувала за безграмотний пост у соцмережі, вперше відреагувала на інцидент.

 

Керівниця МОН зазначила у дописі на Facebook, що не боїться визнавати граматичні помилки і вчиться на них.

 

"Не боюся визнавати власні помилки, зокрема граматичні, та вчуся на них. Відтепер інакше ставитимуся до того, як веду свій ФБ. Дякую!" – написала Новосад.

 


 

Нагадаємо, раніше Ірина Фаріон заявила, що міністерка зробила безліч помилок у пості, де описала свої перші плани на посаді. Вона назвала Новосад новою бідою для освіти та науки. Вона роздрукувала публікацію нового міністра і ручкою почала виправляти помилки.

 

 

Українці розкритикували нову міністерку за таку граматику. Але знайшлися  і захисники, які порахували таку кількість помилок не критичною, а деяким і зовсім здалися виправлення Фаріон невірними.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Як повідомляла УМ, Новосад стала міністром освіти 29 серпня, коли Верховна Рада дев’ятого скликання затвердила склад нового уряду. Раніше цю посаду обіймала Лілія Гриневич. Новосад також пройшла в парламент за списком “Слуги народу”.