«Велике непорозуміння»: Жадан жорстко розкритикував Зеленського

10:25, 26.06.2019
«Велике непорозуміння»: Жадан жорстко розкритикував Зеленського

(УНІАН)

Президент України Володимир Зеленський некомпетентний політик і перебуває не на своєму місці.

 

Про це в інтерв'ю "УП" заявив український письменник Сергій Жадан.

 

"Мені не подобається новий президент. Але, в принципі, у мене і ніяких ілюзій щодо нього не було. Про це відкрито говорив. Я й не був його прихильником. Підтримував іншого кандидата. Для мене це дійсно дуже велике непорозуміння – те, що ця людина стала президентом України", – зазначив він.

 

Жадан підкреслив, що він не політик чи експерт, але йому видно, що Зеленський "просто не зовсім розуміє, що робить".

 

"Виникає величезна тривога через те, що чим довше ця людина перебуватиме на керівній посаді, тим більше після нього доведеться ремонтувати побутової техніки в його офісі", – повідомив він.

 

Письменник розповів, що особисто не знайомий із президентом, але бачив його публічні виступи в Україні й за кордоном. Також він додав, що не варто довіряти публічній підтримці Зеленського в мережі, адже це не показник.

 

"Ще люди люблять дивитися відео зоопарків, де панду показують. Ці забавні, мімішні панди збирають мільйони лайків і дуже хороші коментарі. А ще люди люблять дивитися відео катастроф, цунамі, пожежі... Вони багато чого люблять. Люди взагалі дуже суперечливі, непослідовні, дивні й беззахисні в своїй безпорадності", – додав Жадан. 

 

Як повідомляла УМ, Сергій Жадан підтримав "Голос" Святослава Вакарчука на виборах в Раду.