Вбивство Кирила Тлявова: рідні підозрюваних поліцейських звинувачують в трагедії батьків хлопчика

10:54, 05.06.2019
Вбивство Кирила Тлявова: рідні підозрюваних поліцейських звинувачують в трагедії батьків хлопчика

Кирило Тлявов

Дружина Володимира Петровця Ольга, якого підозрюють у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова, вважає, що у смерті хлопчика винні його батьки. За її словами, батьки не повинні були пускати дитину туди, де стріляють. 

 

Про це пише "Сьогодні".

 

"З їхнього будинку можна було побачити, що на галявині стріляють. Як вони могли відпустити свою дитину? Я в шоці. Вважаю акції протесту проплаченими", - заявила Ольга.

 

Вона розповіла, мовляв, того дня її чоловік більшу частину часу проводив зі своїми дітьми, 8-річними доньками-близнючками - годував їх морозивом, водив в піцерію.

 

"В обід Вова і Ваня (Приходько) віддали дітей бабусям і поїхали на ту галявину. Нетверезим чоловік був на момент затримання, вночі. А хлопчик був поранений ще вдень. Стріляв мій чоловік чи ні — цього я не знаю. Адже там було ще кілька людей", - сказала Ольга.

 

Як повідомляла "УМ", поранений патрульними 5-річний Кирило Тлявов помер у лікарні. Хлопчик після поранення і операції на головному мозку перебував у вкрай важкому стані.
 
Двох патрульних Переяслав-Хмельницького, які поцілили в дитину, було затримано. При цьому вони не пам’ятають, хто з них поцілив у хлопчика.
 
У вівторок 4 червня суд арештував Приходька та Петровця на 2 місяці без права на внесення застави.
 
Нагадаємо також, керівник поліції Київщини через убивство хлопчика подав у відставку. Чоловік просить направити його в зону ООС.
 
Підозрювані у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова старший сержант Володимир Петровець та лейтенант Іван Приходько були перепризначеними з міліції в Нацполіцію.