Дмитро Ярош йде на вибори за списком «об’єднаних націоналістів»

14:08, 03.06.2019
Дмитро Ярош йде на вибори за списком «об’єднаних націоналістів»

Дмитро Ярош: процес об'єднання в націоналістичному середовищі успішно йде і украінці будуть мати можливість віддати свої голоси за список об’єднаних націоналістів (фото: Replyua.net)

Екс-лідер "Правого сектора", позафракційний народний депутат Дмитро Ярош каже, що погодився балотуватися на дострокових виборах до Верховної Ради за списком "об’єднаних націоналістів".
 
Про це Дмитро Ярош повідомив у Facebook.
 
"Я підтримую націоналістичний об’єднавчий процес і дав згоду балотуватися на цих дострокових виборах по списку об’єднаних націоналістів", - зазначив він.
 
При цьому Ярош вказує, що площадкою для єдиного націоналістичного списку має стати Всеукраїнське об`єднання "Свобода".
 
На думку Яроша, "найкращим антивірусом від вірусу промосковського реваншизму є український націоналізм. Тому націоналісти обов`язково мають бути представлені у Верховній Раді і мати там потужну фракцію".
 
За словами очільника Української добровольчої армії, досягнути цього націоналісти можуть тільки об’єднавшись на чітких ідейних, програмових та моральних засадах.
 
"Наскільки я знаю, процес об`єднання в націоналістичному середовищі успішно йде і украінці будуть мати можливість віддати свої голоси за список об’єднаних націоналістів", - зазначив Ярош.
 
Нагадаємо, раніше Дмитро Ярош розповів, що мав щасливе радянське дитинство, але свій комсомольський квиток спалив в армії в 90-му році.
 
Як повідомляла "УМ", Дмитро Ярош вилаявся на окупантів за м'якший вирок, ніж у Коломойського.