Жорстоко побитий у Черкасах журналіст Вадим Комаров впав у кому

15:25, 05.05.2019
Жорстоко побитий у Черкасах журналіст Вадим Комаров впав у кому

Вадим Комаров (фото: UAportal)

Після жорстоко побиття в Черкасах журналіст Вадим Комаров впав у кому.
 
Як відомо, після нападу він був доставлений до реанімації "у надзвичайно важкому стані". Його прооперували.
 
Як повідомив речник Нацполіції Ярослав Тракало "Українській правді", кримінальне провадження за фактом нападу на Вадима Комарова перекваліфіковано зі статті "Умисне тяжке тілесне ушкодження" на статтю "Замах на умисне вбивство".
 
За його даними, рішення про перекваліфікацію провадження ухвалено 5 травня.
 
"Кримінальне провадження перекваліфіковано за ст.15, ст.115 Кримінального кодексу (замах на умисне вбивство). Поліція проводить розшукові заходи для встановлення особи зловмисника", - повідомив Тракало. 
 

Він додав, що поліція звертається до громадян, які є свідками, очевидцями події, або володіють інформацією, яка може сприяти розслідуванню даного кримінального провадження, надати її поліції Черкас за адресою Пастерівська, 104  або повідомити за телефонами: 39-31-01, 39-36-01, 102.
 
Як писала "УМ", жорстоко побитого журналіста Вадима Комарова з розбитою головою близько дев'ятої години ранку побачили перехожі на вулиці на перехресті Надпільної і Небесної Сотні. Вони і викликали "швидку".
 

Вадим Комаров у своїх публікаціях не раз порушував дуже гострі теми. Одна із найбільш гучних публікацій за останній час - про обставини п'яного бунту в Черкаській колонії №62. Серед інших тем публікацій Комарова - розкрадання бюджетних коштів, незаконне будівництво, корупція у Черкаській міськраді.


2016 року журналіста намагалися застрелити.