У Черкасах жорстоко побили журналіста Вадима Комарова

14:41, 04.05.2019
У Черкасах жорстоко побили журналіста Вадима Комарова

(procherk.info)

У Черкасах жорстоко побили журналіста Вадима Комарова. Він перебуває в реанімації. Про це в суботу, 4 травня, повідомив у Facebook депутат міськради Олександр Радуцький. 

 

За інформацією видання Прочерк, Комаров у вкрай важкому стані.

 

Побитого журналіста з розбитою головою близько дев'ятої години ранку побачили перехожі на вулиці на перехресті Надпільної і Небесної Сотні. Вони і викликали "швидку".



"Необхідна допомога всіх світил медицини і молитва за його здоров'я. Гарантії 50 на 50", - написала в соцмережі Світлана Комарова.



Голова НСЖУ Сергій Томіленко підтвердив, що побитий журналіст перебуває у важкому стані.



"Зараз Вадим лежить у реанімації в дуже важкому стані. Журналіст часто порушував резонансні теми, реально дратував багатьох у Черкасах, хто мав велику владу і великі гроші... Сподіваємося на професійну роботу лікарів-реаніматорів, а правоохоронці повинні належним чином розслідувати черговий акт грубої атаки на журналістів. Б'ють одного, а безкарністю намагаються залякати всіх...", - написав він у Facebook.

 

Вадим Комаров у своїх публікаціях не раз порушував дуже гострі теми. Інформація, яку він подає у своїх дописах та відеоблозі, завжди оперативна і резонансна. Одна із найбільш гучних публікацій за останній час – про обставини п'яного бунту в Черкаській колонії №62. Серед інших тем публікацій Комарова – розкрадання бюджетних коштів, незаконне будівництво, корупція у Черкаській міськраді.



Відзначимо, у 2016 році журналіста намагалися застрелити.