В Одеській області вітер зірвав дах з п'ятиповерхівки (фото)

10:37, 11.03.2019
В Одеській області вітер зірвав дах з п'ятиповерхівки (фото)

Рятувальники надали допомогу працівникам комунального підприємства в демонтажу пошкодженого шиферу (фото: ДСНС України)

У місті Білгород-Дністровський Одеської області в результаті пориву вітру зірвало дах п'ятиповерхового житлового будинку.
 
Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДСНС Одеської області.
 
Повідомлення надійшло рятувальникам о 13:10 в неділю, 10 березня. Було встановлено, що вітром частково зірвано шиферний дах житлового будинку на 96 квартир на площі 360 квадртаних метрів.
 
 
Загиблих і постраждалих в результаті інциденту немає.
 
 
Рятувальники надали допомогу працівникам комунального підприємства в демонтажу пошкодженого шиферу для подальших відновлювальних робіт.
 
 
Загалом, за даними ДСНС, через негоду в Україні на ранок понеділка, 11 березня, знеструмлені 47 населених пунктів у п'яти областях.
 
Зазначається, що в результаті шквалистого вітру та через спрацювання систем захисту ліній електропередач залишаються знеструмленими населені пункти в наступних областях: Львівська - 19, Київська - 12, Житомирська - 12, Луганська - 3, Чернівецька - 1 населений пункт.
 
Також повідомляється, що в Одесі через вітер зруйнувалася частина стіни новобудови, в результаті чого травмована літня людина.
 
У селі Іванівка Теребовлянського району Тернопільської області впала металева водонапірна вежа, яка перебувала на стадії будівництва.
 
Крім того, в результаті поривів вітру залишаються пошкодженими дахи 75 (було пошкоджено 108, відновлено 33) будівель житлової та соціальної сфери.
 
Як повідомляла "УМ", у Львові вітер повалив дерева та зірвав дах з будинку.