Кохана жінка депутата Лещенка в розпачі від квот на українську музику

12:10, 01.11.2016
Кохана жінка депутата Лещенка в розпачі від квот на українську музику

Сергій Лещенко голосував за встановлення квот, які так обурили Анастасію Топольську (Фото з сайту depo.ua)

Ді-джей Анастасія Топольська висловила обурення з приводу вступу з 8 листопада в дію Закону про квоти на українську музику в ефірі, згідно якого протягом кожної години має звучати не менше 30% україномовної музики. Про це вона написала на своїй сторінці у «Фейсбуці». «Здається, мені доведеться відмовитися від свого радіо-шоу на KISSFM. Сьогодні отримала жахливі новини», - в розпачі написала вона.

 

Коментуючи ситуацію, вона не стримувала емоцій. «Якщо чесно, то я зараз плачу. В прямому сенсі. Сиджу в літаку і, як дурепа, вию. Тому що через якихось закінчених мерзотників у мене тепер немає програми. Будьте ви прокляті, ідіоти нещасні. З усіма вашими сімейними цінностями та українськими квотами», - обурюється Топольська.

Нагадаємо, що ім’я Топольської спливло на широкий загал у зв’язку зі скандалом з купівлею дорогої квартири народним депутатом Сергієм Лещенком.  Тоді Лещенко заявив, що частину коштів на придбання квартири йому дала його цивільна дружина. «Це гроші моєї  коханої людини Анастасії Топольської, яка буде вказана в моїй декларації за підсумками 2016 року. Заробітки Насті дозволяють впевнено говорити про погашення боргу. Настя входить до числа найбільш високооплачуваних діджеєв у Східній Європі, виступаючи близько 200 разів на рік на чотирьох континентах», - пояснювавтоді Сергій Лещенко. 

 

Нагадаємо, що Закон про квоти на україномовний контент було прийнято Верховною Радою у червні 2016 року. За іронією долі, серед 268 депутатів, які проголосували «за», був і чоловік Топольської, Сергій Лещенко.

 

Закон має вступити в дію з 8 листопада. Однак, уже зараз радіостанції почали звертатися до українських музикантів з проханням надати їм свої записи.